Sense Sostre, un film per visibilitzar el sensellarisme

Sense sostre es tracta d'una pel·lícula social, escrita i dirigida per Xesc Cabot i Pep Garrido i coproduïda per Atiende FilmsAlhena Production, sobre el fenomen sense sostre, amb participació d'ex sense sostre autèntics els quals treballaran colze a colze amb actors professionals com Boris Ruiz, Geraldine i Oona Chaplin juntament amb la col·laboració de TV3 i Arrels Fundació.

El cens oficial diu que 941 persones dormen cada dia al carrer a Barcelona. Possiblement en són moltes més. A tota Espanya n'hi podria haver més de 40.000. I totes amb les que hem pogut parlar comencen el seu relat de la mateixa manera: «Som invisibles». D'aquí que Sense Sostre sigui, sobretot, un gest. Perquè acabi sent realitat falta un últim pas i per fer-lo calen 30.000 euros. És per això que s'ha iniciat una campanya de micromecenatge per assolir aquesta xifra i així fer visibles els invisibles.

Aquí ús deixem el story-line de la pel·lícula Sense sostre:
En Joan, un sense sostre que malviu venent dibuixos a turistes, decideix abandonar la seva rutina d'alcohol i violència als carrers de Barcelona i emprendre un viatge sobrehumà per acomiadar-se de la seva exdona al llit de mort.

Si vols donar o més informació consulta la web www.sensesostre.cat.

 

Per més informació sobre aquest projecte podeu consultar aquests documents:

 

 

Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración